085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Corfu

Corfu, een prachtig Grieks eiland gelegen in de Ionische Zee. Dit eiland is beroemd om zijn adembenemende landschappen, kristalheldere wateren en rijke geschiedenis.

Lees meer over Corfu

Resultaten zoekopdracht


Vakantie Corfu

Vakantie Corfu

Corfu, een prachtig Grieks eiland gelegen in de Ionische Zee. Dit eiland is beroemd om zijn adembenemende landschappen, kristalheldere wateren en rijke geschiedenis. Hier zijn enkele hoogtepunten die je niet mag missen tijdens je reis naar dit prachtige eiland: 

Oude stad van Corfu  

De oude stad van Corfu staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en is een must-see attractie op het eiland. Hier vind je smalle straatjes, indrukwekkende forten, kerken en musea, waaronder het Museum voor Aziatische Kunst. 

Achilleion Paleis  

Het Achilleion Paleis is een prachtig paleis gebouwd in de neoklassieke stijl en gelegen op een heuvel met uitzicht op de zee. Het werd gebouwd in de late 19e eeuw voor keizerin Elisabeth van Oostenrijk en is vandaag de dag opengesteld voor publiek. 

Canal d'Amour  

Canal d'Amour is een spectaculair geologisch verschijnsel in het noordwesten van Corfu. Hier vind je rotsformaties die door de zee zijn uitgesleten en die samen een kanaal vormen waar je doorheen kunt zwemmen. 

Paleokastritsa  

Paleokastritsa is een pittoresk dorpje aan de westkust van Corfu, omringd door bergen en prachtige baaien. Hier vind je ook het beroemde klooster van Panagia Theotokos, dat een prachtig uitzicht biedt op de omgeving. 

Strand van Glyfada  

Het strand van Glyfada is een van de mooiste stranden van Corfu en biedt een prachtig uitzicht op de omliggende bergen en kristalhelder water. Het is een geweldige plek om te ontspannen, zonnebaden en te genieten van het heldere water.