085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Fuerteventura

Fuerteventura, het op één na grootste eiland van de Canarische Eilanden en een paradijs voor strandliefhebbers en watersporters. Of je nu wilt ontspannen op het strand, de natuurlijke schoonheid wilt verkennen of meer wilt weten over de geschiedenis van het eiland, Fuerteventura heeft een hoop te bieden!

Lees meer over Fuerteventura

Resultaten zoekopdracht


Vakantie Fuerteventura

Vakantie Fuerteventura

Fuerteventura, het op één na grootste eiland van de Canarische Eilanden en een paradijs voor strandliefhebbers en watersporters. Of je nu wilt ontspannen op het strand, de natuurlijke schoonheid wilt verkennen of meer wilt weten over de geschiedenis van het eiland, Fuerteventura heeft een hoop te bieden! Hier zijn enkele hoogtepunten die je niet mag missen tijdens je reis naar Fuerteventura: 

 

Corralejo  

Corralejo is een charmant stadje aan de noordkust van Fuerteventura en de belangrijkste toeristische bestemming op het eiland. Hier kun je genieten van prachtige witte zandstranden, zoals Playa de Corralejo, en van de duinen van Corralejo, een beschermd natuurpark. 

Cueva del Llano  

Cueva del Llano is een uniek grottenstelsel in het hart van Fuerteventura en een must-visit voor natuurliefhebbers. De grotten zijn miljoenen jaren oud en bieden een fascinerende inkijk in het ondergrondse landschap van het eiland. 

Betancuria  

Betancuria is de voormalige hoofdstad van Fuerteventura en een historisch dorpje dat bekend staat om zijn charmante witgekalkte huizen en smalle straatjes. Bezoek de Santa Maria-kerk en het Archeologisch Museum van Betancuria voor meer inzicht in de geschiedenis van het eiland. 

Oasis Park  

Oasis Park is een dierentuin en botanische tuin in het zuiden van Fuerteventura en een geweldige plek voor gezinnen. Hier kun je talloze exotische dieren zien, zoals giraffen, leeuwen en kamelen, en genieten van prachtige botanische tuinen met meer dan 3.000 soorten planten. 

Ajuy  

Ajuy is een pittoresk dorpje aan de westkust van Fuerteventura, omringd door imposante kliffen. Hier vind je prachtige zwarte zandstranden en de beroemde Cuevas de Ajuy, een reeks grotten die zijn uitgehouwen in de kliffen en een spectaculair uitzicht bieden op de Atlantische Oceaan.