085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Sunrise Blue Magic Resort

  1. Bulgarije
  2. Bulgaarse Rivièra Zuid (Bourgas)
  3. Obzor
  • Sunrise Blue Magic Resort
  • Sunrise Blue Magic Resort
  • Sunrise Blue Magic Resort
  • Sunrise Blue Magic Resort
  • Sunrise Blue Magic Resort
  • 21 foto's
  • Zonvakantie

Het nieuwe Sunrise Blue Magic Resort heeft haar deuren in 2018 geopend en ligt op steenworp afstand van het strand. Dit moderne resort biedt alles wat je je maar kunt wensen. Zo is er een à-la-carterestaurant, een groot buitenzwembad, een Spa Center, entertainment voor jong en oud en je verblijft in een ruime moderne kamer. Er zijn zoveel faciliteiten dat iedereen een topvakantie beleeft in Sunris

Over Sunrise Blue Magic Resort

Het nieuwe Sunrise Blue Magic Resort heeft haar deuren in 2018 geopend en ligt op steenworp afstand van het strand. Dit moderne resort biedt alles wat je je maar kunt wensen. Zo is er een à-la-carterestaurant, een groot buitenzwembad, een Spa Center, entertainment voor jong en oud en je verblijft in een ruime moderne kamer. Er zijn zoveel faciliteiten dat iedereen een topvakantie beleeft in Sunrise Blue Magic Resort.
Ligging: Sunrise Blue Magic Resort nabij Obzor

Het prachtige Sunrise Blue Magic Resort ligt op ongeveer 30 meter van het openbare strand en op circa 3 kilometer van het gezellige centrum van Obzor. Het hotel biedt tegen een kleine vergoeding een shuttleservice aan naar Obzor.

Faciliteiten: Sunrise Blue Magic Resort

Het nieuwe Sunrise Blue Magic Resort heeft de 250 kamers verdeeld over één gebouw met 6 verdiepingen en 3 liften. Er is een lobby met zitjes, een bagageruimte en een 24-uursreceptie.
Voor een hapje of een drankje kun je terecht in het buffetrestaurant met internationale gerechten, het à-la-carterestaurant (geopend van 01-06 t/m 31-08 en vooraf reserveren) en 2 bars. Maar dat is nog niet alles… Vanaf 1 juni bestel je gemakkelijk een gratis drankje in onze beachbar of een heerlijke cocktail tegen betaling, kom je hier tot rust in het relax en lounge gedeelte, plof je neer op je gratis ligbedje met parasol of cabana (tegen betaling) en genieten de kinderen in de speciale Kids Beach area. Zo nu en dan zijn er ook (tegen betaling) thema-avonden in de beachbar.
In de tuin ligt een groot zwembad, een apart kinderbad, een zonneterras en een zonneweide waar je gratis gebruik kunt maken van de ligbedden, parasols en de badhanddoekenservice.br/>Sunrise Blue Magic Resort biedt tegen betaling een wasservice, winkeltjes, een doktersservice en een kapsalon. Je huurauto kun je gratis parkeren op het privé parkeerterrein. In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven. Zij kunnen zich 6 dagen per week vermaken bij de miniclub (4-12 jaar) en de minidisco en er is een speeltuintje.

Hotelkamer:

De standaardkamer (max. 2 volw. + 2 kind.) in Sunrise Blue Magic Resort is ruim en modern ingericht en beschikt over airconditioning, satelliettelevisie, telefoon, minibar (gevuld bij aankomst), kluisje (gratis), koffie-/theezetfaciliteiten, wifi (gratis) en een balkon met zitje. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn.

Tegen een meerprijs kun je een standaardkamer met zeezicht (max. 2 volw. + 2 kind.) boeken.

Je kunt ook kiezen voor een juniorsuite met zeezicht (min. 1 pers. en max. 2 volw. + 2 kind.). Deze kamer beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer echter ruimer.

Sport & Ontspanning:

Je kunt tijdens je verblijf in Sunrise Blue Magic Resort gebruikmaken van de fitnessruimte, darts, aerobics, boogschieten, beachvolleybal en tafeltennis. Watersporten aan het strand zijn tegen betaling. In het Spa Center kom je helemaal tot rust in de sauna, het Turks bad of tijdens een massage of schoonheidsbehandeling (alle tegen betaling). Bij de beachbar kun je (tegen betaling) suppen of surfen en gratis strandvoetballen of beachvolleyballen. Het animatieteam verzorgt 6 dagen per week een leuk entertainmentprogramma.

Verzorging Zomer : Sunrise Blue Magic Resort

Je verblijft in Sunrise Blue Magic Resort op basis van All Inclusive: ontbijt (07.30-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.00-21.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks (12.30-16.00, in het hoogseizoen), koffie/thee en koekjes (16.00-17.30) en sandwiches (22.00-00.00). Tijdens een verblijf van minimaal 8 dagen kun je 1 maal dineren in 1 het à-la-carterestaurant en 1 maal dineren in het à-la-carterestaurant van hotel Sunrise All Suites (beide vooraf reserveren). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 08.00 tot 00.00 uur en een selectie drankjes (tapbier, diverse frisdranken, koffie, thee en plat water) bij de beachbar tussen 10.00 en 18.00 uur. Tegen betaling: importdrankjes, thema-avonden bij de beachbar en drankjes en cocktails buiten de selectie in de beachbar tussen 10.00 en 23.00 uur.


Locatie

Anderen bekeken ook