085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Hotel Sunrise All Suites Resort

  1. Bulgarije
  2. Bulgaarse Rivièra Zuid (Bourgas)
  3. Obzor
  • Hotel Sunrise All Suites Resort
  • Sunrise All Suites
  • Sunrise All Suites
  • Sunrise All Suites
  • Sunrise All Suites
  • 23 foto's
  • Onze favoriet
  • Zonvakantie

Welkom in de Sunrise All Suites. Het gezellige en ruim opgezette resort ligt in het noordelijke deel van de Bulgaarse Zwarte Zee, direct aan zee en vlak bij de historische badplaatsen van Byala en Obzor, ideaal om je zonvakantie te combineren met een actieve vakantie! Geniet van alle luxe en bijzondere faciliteiten die het 4-sterrenresort je te bieden heeft. Zo zijn er 3 heerlijke zwembaden, maar

Over Hotel Sunrise All Suites Resort

Welkom in de Sunrise All Suites. Het gezellige en ruim opgezette resort ligt in het noordelijke deel van de Bulgaarse Zwarte Zee, direct aan zee en vlak bij de historische badplaatsen van Byala en Obzor, ideaal om je zonvakantie te combineren met een actieve vakantie!

Geniet van alle luxe en bijzondere faciliteiten die het 4-sterrenresort je te bieden heeft. Zo zijn er 3 heerlijke zwembaden, maar ook een natuurlijke zwemvijver. Uiteraard mag het Wellness Center niet ontbreken maar zal je ook je ogen uitkijken in de luxe suites en appartementen!

Ligging: Sunrise All Suites in Obzor

De Sunrise All Suites zijn gelegen op ca. 250 m van het prachtige zandstrand. Het centrum bevindt zich op ca. 3 km afstand. De afstand naar de luchthaven van Burgas bedraagt ca. 75 km.

Faciliteiten: Sunrise All Suites

Sunrise All Suites is een ruim opgezet complex en beschikt over 291 kamers en/of appartementen, verdeeld over meerdere gebouwen van max. 7 verdiepingen. In de lobby vind je de 24-uursreceptie en er zijn meerdere liften.
In het buffetrestaurant worden heerlijke internationale gerechten geserveerd. Ook is er een à-la-carterestaurant aanwezig (1 keer gratis dineren bij verblijf van minimaal een week, reservering verplicht, geopend van 01-07 t/m 31/08). In de snackbar (geopend van 01-07 t/m 31/08) kun je terecht voor (lichte) snacks en een drankje en gewoon lekker relaxen kun je in de Fossil bar & lounge (geopend van 01-07 t/m 31-08) of de lobby-/pool bar, ook onder het genot van een drankje! Maar dat is nog niet alles… Vanaf 1 juni t/m 31 augustus kun je volop in de nieuwe beachbar genieten van zon, zee, strand met gratis ligbedjes en parasols.
De 3 grote (zoetwater)zwembaden bieden je een uitstekende mogelijkheid om lekker zwemmen. Ook zijn er 3 aparte kinderbaden. Relax op een ligbed met matrasje, onder een parasol rondom het zwembad en geniet van de Bulgaarse zon. Badhanddoekenservice gratis beschikbaar. Heerlijk ontspannen toch?
Sunrise All Suites heeft ook een natuurlijke zwemvijver, speciaal ontworpen zodat je kunt zwemmen in zuiver, helder water zonder chloor en andere chemicaliën. Hier wordt niet alleen het milieu gerespecteerd, maar ook je gezondheid.
Voor de jongste gasten is er een speelplaats en 6 dagen per week een minidisco en miniclub (4-12 jaar). Verder beschikt Sunrise All Suites over winkeltjes en een doktersservice (alle tegen betaling). Je kunt gratis gebruikmaken van het privé parkeerterrein. Gratis wifi in de openbare ruimtes.

Hotelkamer/appartement:

Een ruime standaardkamer in Sunrise All Suites (max. 2 volw. + 2 kind.) beschikt over airconditioning, satelliettelevisie, telefoon, minibar (gevuld bij aankomst), kluisje (tegen betaling), koffie-/theezetfaciliteiten, wifi (gratis) en een balkon met zitje. In de badkamer vind je een douche, toilet en föhn. Tegen een meerprijs boek je een standaardkamer met zijzeezicht (max. 2 volw. + 2 kind.).

Een 2-kamerappartement (min. 2 pers. en max. 2 volw. + 2 kind.) beschikt naast dezelfde faciliteiten als de standaardkamer over een woon-/slaapkamer met uitklapbed(den), aparte slaapkamer, een volledig uitgeruste keuken met een koffie-/theezetfaciliteiten, 2-pitskookplaat, oven en koelkast. De badkamer heeft een bad/douche, toilet en föhn. Alle appartementen zijn voorzien van balkon met zitje. Tegen een meerprijs kun je een 2-kamerappartement met zijzeezicht (min. 2 pers. en max. 2 volw. + 2 kind.) boeken.

Een 3-kamerappartement (4-5 personen) beschikt over dezelfde faciliteiten als het 2-kamerappartement, maar heeft een extra slaapkamer. Tegen een meerprijs kun je een 3-kamerappartement met zijzeezicht (4-5 personen) boeken.

Sport & Ontspanning:

In de Sunrise All Suites kun je gratis gebruikmaken van het voetbalveld, aerobics, beachvolleybal, fitness, boogschieten, darts, boccia en tafeltennis. Biljart, tafelvoetbal, de gameroom en de watersporten op het strand zijn tegen betaling. In het Wellness Center kun je helemaal ontspannen! Er is een sauna, een massage studio en een schoonheidssalon (alle tegen betaling). De beachbar biedt tegen betaling mogelijkheid om te surfen of suppen, strandvoetballen of beachvolleyballen. 6 keer per week is er een animatieprogramma met zowel overdag als in de avond leuke activiteiten voor jong en oud.

Verzorging Zomer : Sunrise All Suites

In de Sunrise All Suites verblijf je op basis van All Inclusive: ontbijt (07.30-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.00-21.00). Diverse snacks (16.00-17.30), ijs (10.00-21.00) en koffie/thee en koekjes (16.00-17.30). Tijdens een verblijf van minimaal 8 dagen kun je 1 maal dineren in 1 het à-la-carterestaurant en 1 maal dineren in het à-la-carterestaurant van hotel Sunrise Blue Magic (beide vooraf reserveren). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn inbegrepen van 09.00 tot 23.00 uur en een selectie drankjes (tapbier, een selectie frisdranken, koffie, thee en plat water) in de beachbar (vanaf 1 juni ) tussen 10.00 en 18.00 uur. Tegen betaling: importdrankjes, verse vruchtensappen, alle consumpties na 23.00 uur en alle drankjes buiten de gratis selectie in de beachbar tussen 10.00 en 23.00 uur)

Bijzonderheden:

Vanwege de ligging van deze accommodatie, kan het voorkomen dat de lokale reisleiding deze accommodatie niet standaard bezoekt. Uiteraard is hij/zij wel telefonisch bereikbaar.


Locatie

Anderen bekeken ook