Viasui

  1. Argentinië
  2. Buenos Aires (provincie)
  3. Buenos Aires
  • Viasui
  • 2 foto's

Dit hotel is schitterend gelegen, op slechts enkele stappen van het stadscentrum, Avenida 9 de Julio, de Obelisco en het Colón Theater. De gasten vinden aansluitingen op het openbaar vervoer (metrolijn B) op slechts 300 meter afstand en het is 500 meter naar de Calle Florida, 1 km naar de winkels van de Galerias Pacifico, 1,5 km naar het Congreso de la Nación en de Plaza de Mayo en 2 km naar Puert

Over Viasui

Ligging
Dit hotel is schitterend gelegen, op slechts enkele stappen van het stadscentrum, Avenida 9 de Julio, de Obelisco en het Colón Theater. De gasten vinden aansluitingen op het openbaar vervoer (metrolijn B) op slechts 300 meter afstand en het is 500 meter naar de Calle Florida, 1 km naar de winkels van de Galerias Pacifico, 1,5 km naar het Congreso de la Nación en de Plaza de Mayo en 2 km naar Puerto Madero.
Eten en drinken
Een restaurant, een eetzaal, een ontbijtzaal, een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Er kan een overnachting incl. ontbijt worden geboekt. Een continentaal ontbijt staat garant voor een prima begin van de dag.

Locatie

Anderen bekeken ook