085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Samenwerkingsactie Freek Hypotheek

Freek Hypotheek en Travelcenter de Wit hebben nu voor een aantal jaar op een rij een prettige samenwerking. Ook aankomend jaar gaan we weer een leuke samenwerking tegemoet! Samen maken wij jaarlijks maar liefst vier klanten blij met een mooi weekendje weg. Lees hieronder wat je moet doen om kans te maken!

Ken jij Freek al?

Freek zorgt voor je hypotheek, in iedere fase van je leven. Of je nu je eerste huis koopt, gaat samenwonen of juist scheiden. Ook als je jouw bestaande hypotheek aan wilt passen. Freek denkt graag met je mee en doet er alles aan om voor jou de beste oplossing te vinden. Daarnaast regelen ze natuurlijk ook alle verzekeringen die erbij horen. Anders dan de gemiddelde Hypotheekadviseur houdt Freek de hele looptijd van je hypotheek actief contact met je. Zodat jouw hypotheek mee verandert met jouw leven, jouw inkomen en jouw wensen.

Freek Hypotheek Uden regelt niet alleen het beste financieel advies voor jou, maar ook de leukste acties. Gewoon, als bedankje om haar klanten in het zonnetje te zetten. Net als voorgaande jaren hebben we samen met Freek Hypotheek nu ook een leuke actie: dit jaar verloten we maar liefst vier weekenden weg. Winnen? Lees dan snel hier verder hoe je dat doet!

Wat kan Freek Hypotheek Uden voor jouw familie en/of vrienden betekenen? Zij kunnen gemakkelijk online een afspraak maken of bellen naar 0413-256 111. De kosten van het eerste gesprek nemen zij voor hun rekening. Zo kun je goed beoordelen of Freek Hypotheek bij je past!

Bekijk hier de actievoorwaarden hier.