085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Blog: Het magische Disneyland Parijs

In februari vertrok ik op uitnodiging van Disney samen met acht andere reisagenten naar het magische Disneyland Parijs. We verbleven in het pas gerenoveerde 5-sterren Disney Hotel. Deze is gelegen bij de ingang van het Disneyland Park wat echt super is!

Rondleiding in het hotel

Nadat we ingecheckt hadden in het hotel, kregen we een rondleiding. We werden meegenomen door de prachtige suites die het hotel heeft. Het hotel beschikt over 18 suites, 487 kamers, waarvan 346 superiors kamers, 82 deluxe kamers en 41 Castle Club kamers. Reis je met een grotere familie of groep, dan is het mogelijk om voorkeur voor aangrenzende kamers door te geven. Zelf sliep ik in een prachtige superior kamer met Rapunzel thema.

Verder beschikt het hotel over een prachtige wellness waar je een binnenzwembad hebt en spabehandelingen kunt boeken. Op zoek naar iets voor de kleintjes? Zij kunnen terecht bij de Royal Kids Club. Hier kunnen de kinderen zich vermaken met de mooie Disneysprookjes.

Diner bij La Table Lumiere

Na een rondleiding in het hotel en het kort verkennen van het park, was het tijd voor een heerlijk driegangendiner in het restaurant van het hotel. In de tussentijd werden we verrast door Belle en Ariël en hun prinsen. Natuurlijk ook met fotomomenten en voor de kleintjes is dit een geweldige ervaring!

De avondshow

In de avond stond een droneshow en eindshow van het park op de planning. Helaas ging de droneshow door het slechte weer niet door, maar dat mocht de pret niet drukken. De eindshow startte om 22:00 uur en we genoten van een spectaculaire vuurwerkshow en adembenemende projecties van sprookjes op het Kasteel van Doornroosje. Een echte aanrader, dit mag je zeker niet overslaan tijdens je bezoek aan Disneyland Parijs!

Na de eindshow was het tijd om na een lange dag heerlijk in een groot koninklijk bed te duiken!

Ontbijten in Royal Banker

Na een heerlijke nacht in de Rapunzel kamer begonnen we fris en fruitig aan een heerlijk uitgebreid ontbijt! We ontbeten in restaurant Royal Banket. Dit restaurant ligt in het hotel en je hebt in buffetvorm erg veel mogelijkheden. Er is voor ieder wat wils en ook hier komen Disneyfiguren zo binnen lopen! Laat kinderen zeker een notitieboekje meenemen voor een handtekening van hun favoriete figuren.

Park verkennen

Na het ontbijt was het tijd om tijdens onze laatste uurtjes het park te verkennen. Na een rondje in Nemo, de vliegende Peter Pan, het spinnen schieten met Spiderman en de Buzz Lightyear attractie, was het tijd om weer terug te keren naar het hotel en om onze spullen in te pakken.

Ik heb genoten van het verblijf in het pas gerenoveerde Disney Hotel! Het is zeker aan de raden voor gezinnen en families. De kleintjes zullen zich hier erg vermaken en er zijn genoeg fotomomenten en meet en greets met verschillende Disney figuren. Daarnaast worden in het hotel ook shows gegeven waar alle aandacht uitgaat naar de kleintjes. De centrale ligging van het hotel is uiteraard ook fijn. Je loopt zo het park in! Al bij al heb ik genoten van de twee daagse reis naar Disneyland Parijs.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een reis naar Disneyland Parijs? Ik help je graag!

Geschreven door Michelle Jonkers op 12-03-2024
Bekijk al onze reisadviseurs