085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Blog: Helemaal niks doen; Top 5 all-inclusive bestemmingen om ultiem te ontspannen

In deze vluchtige wereld van eindeloze takenlijsten en niet-aflatende verantwoordelijkheden, schijnt er een verrassend tegengif op de horizon; het glorieuze concept van 'helemaal niets doen'. Ja, je leest het goed. Het is een kunst die zorgvuldig moet worden aangescherpt in een tijdperk waarin we bijna vergeten zijn hoe we moeten ontspannen. 

In deze blog delen we vijf van onze favoriete all-inclusive vakantiebestemmingen waar je écht kunt genieten van 'niets doen'. Van ongerepte stranden tot rustgevende spa-oorden, deze paradijselijke plekken bieden je de luxe om je dagelijkse drukte op te geven en jezelf helemaal over te geven aan heerlijk niet doen. Dus leun achterover, ontspan, en laat je inspireren door de volgende vijf accommodaties waar je helemaal niets kunt doen! 5. Hotel RIU Lupita in Mexico

Welkom bij Hotel Riu Lupita in het zonovergoten Playa del Carmen, Mexico. Hier, in het midden van de tropische schoonheid, kun je helemaal genieten van niets doen. Leun achterover aan het zwembad, nestel jezelf in een hangmat onder een palmboom, en geniet van de all-inclusive gemakken. Het is tijd om alles los te laten en simpelweg te genieten van de kalmerende omgeving. Niets doen was nog nooit zo luxueus. 

4. Avra Beach Resort, Rhodos

Bij het Avra Beach Resort Hotel & Bungalows op het Griekse eiland Rhodos is niets doen pure magie. Gelegen aan de oogverblindende Egeïsche Zee, nodigt dit resort je uit om te ontspannen aan het zwembad, te zonnebaden op het privéstrand of de zeewind te voelen vanaf je bungalow. Met de all-inclusive faciliteiten is jouw enige taak te genieten van de rust en de pure ontspanning. Ultiem niets doen in Griekse stijl. Heerlijk toch?!

3. Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Het Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa in Griekenland brengt 'niets doen' naar een hoger niveau. Genesteld aan de oostkust van Rhodos, biedt dit all-inclusive resort een perfect toevluchtsoord om de wereld te vergeten. Hier kun je volop genieten van het uitzicht op de Egeïsche Zee, jezelf verwennen in de spa, of simpelweg genieten van de rust. Laat je zorgen varen bij Mitsis Faliraki. Hij verdient dan ook zeker de 3e plek in onze top 5! 

2. Cactus Beach Hotel & Bungalows

Het Cactus Beach Hotel & Bungalows in Griekenland is een oase van rust, perfect voor de kunst van het niets doen. Dit all-inclusive resort op het prachtige Kreta nodigt je uit om te relaxen aan het strand, te genieten van de zon en de natuurlijke geluiden vanuit je bungalow. Hier is niets doen niet alleen toegestaan, maar wordt het zelfs aangemoedigd. Ultieme ontspanning wacht op je bij Cactus Beach. 

1. Hurawalhi Island Resort

Daar is hij dan, onze nummer 1! In het prachtige Hurawalhi Island Resort op de Malediven wordt niets doen te makkelijk! Alles beweegt hier op een rustig tempo, met als enige geluid de zachte kabbel van de golven en het suizen van de wind door de palmbomen. Deze uitnodigende omgeving is de perfecte plek om volledig te ontspannen, op te laden en puur te genieten van de rust in een prachtige villa met privé zwembad aan het strand, of midden op het water! Weg van de alledaagse drukte, biedt dit resort de ideale mogelijkheid om even te ontsnappen en te genieten van de ultieme luxe van het nietsdoen. Deze oase van rust en ontspanning verdient dan ook zeker onze nummer 1 in onze top bestemmingen om even helemaal niks te doen!