085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Blog: De 5x mooiste kids hotels in Turkije

Turkije is een van de populairste vakantiebestemmingen voor gezinnen, dankzij de zonnige stranden, het heldere water en de vele activiteiten voor kinderen. Er zijn talloze hotels in Turkije die perfect zijn voor gezinnen, zo ook de volgende vijf hotels. Of je nu op zoek bent naar een actieve vakantie vol plezier en avontuur, of gewoon wilt ontspannen terwijl je kinderen zich vermaken, deze hotels hebben het allemaal.

1. Saturn Palace in Lara
2. Blue wave Suite Hotel in Alanya
3. The Land of Legends Kingdom Hotel, Belek
4. Crystal Family Resort & Spa, Goynuk
5. Royal Dragon Hotel, Side

Saturn Palace in Lara

Saturn Palace in Lara
Het Saturn Palace in Lara is een luxueus hotel dat perfect is voor gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele vakantie. Het hotel beschikt over een groot waterpark, overdekt zwembad, kinderclub en speeltuin. Er zijn ook meerdere restaurants en bars aanwezig, zodat er voor elk gezinslid wat te beleven is.

Blue Wave Suite Hotel in Alanya

Blue Wave Suite Hotel in Alanya

Het Blue Wave Suite Hotel in Alanya is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar rust en ontspanning. Het hotel beschikt over een prachtig privéstrand, een groot zwembad en een speeltuin. Er zijn tevens verschillende restaurants en bars aanwezig om aan de behoeften van het hele gezin te voldoen.

The Land of Legends Kingdom Hotel in Belek

The Land of Legends Kingdom Hotel in Belek
The Land of Legends Kingdom Hotel is een bijzonder hotel in Belek, met een pretpark op het terrein. Het hotel biedt diverse themakamers en -suites, een groot zwembad en een kinderclub. Het pretpark biedt talloze attracties, zoals achtbanen, een wildwaterbaan en een dolfijnenshow.

Crystal Family Resort & Spa in Goynuk

Crystal Family Resort & Spa in Goynuk
Het Crystal Family Resort & Spa in Goynuk is een uitstekende keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een actieve vakantie. Het hotel heeft een groot waterpark, overdekt zwembad, kinderclub en speeltuin. Ook zijn er verschillende restaurants en bars op het terrein aanwezig om aan de behoeften van het hele gezin te voldoen.

Royal Dragon Hotel in Side

Royal Dragon Hotel in Side
Het Royal Dragon Hotel in Side is een prachtig hotel met een groot zwembad en een privéstrand. Het hotel biedt tevens een kinderclub, speeltuin en bowlingbaan. Er zijn verschillende restaurants en bars aanwezig, zodat het hele gezin van een onvergetelijke vakantie kan genieten.

Of je nu op zoek bent naar luxe, ontspanning, avontuur of activiteiten voor kinderen, deze 5 hotels in Turkije bieden het allemaal. Met talloze faciliteiten en activiteiten voor kinderen, zijn deze hotels de perfecte keuze voor gezinnen die een onvergetelijke vakantie willen beleven.
Zoek en boek jouw vakantie naar Turkije